Καλημέρα σε όλους …. Οι Ισπανοί της Primera έχουν εμβόλιμη αγωνιστική. Η προτελευταία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30.

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Βαλένθια δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά παίζει μπροστά στο κοινό της κόντρα στην ομάδα από την οποία ηττήθηκε στον τελικό του Copa del Rey. Ο αριστερός μπακ Γκαγιά κι ο αμυντικός χαφ Γκιγιαμόν είναι τιμωρημένοι. Η Μπέτις είδε το Champions League ν’ απομακρύνεται μετά την ήττα από τη Μπάρτσα και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ατλέτικο επί της Ρεάλ. Έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την τιμητική γι’ αυτήν 5η θέση.

 

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Γρανάδα έκανε άλμα παραμονής με το 6-2 στη Μαγιόρκα. Είναι στο +2 από τους νησιώτες που βρίσκονται εντός ζώνης, ουσιαστικά στο +3 καθώς υπερτερεί σ’ ενδεχόμενη ισοβαθμία. Κλείνει τη σεζόν παίζοντας έξω με τη Μπέτις και μέσα με την Εσπανιόλ. Έχει δύο βασικές απουσίες στη μεσαία γραμμή. Η Αθλέτικ έμεινε στο 0-0 με τη Βαλένθια από τη στιγμή που για πολλοστή φορά φέτος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Για να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, οφείλει είτε να ισοβαθμήσει με τη Βιγιαρεάλ που είναι στο +1 είτε με τη Σοσιεδάδ που είναι στο +4 (η Αθλέτικ ευνοείται σε ισοβαθμία). Κλείνει τη σεζόν παίζοντας μέσα με την Οσασούνα κι έξω με τη Σεβίλη. Δεν ταξίδεψαν ο ακραίος μπακ Ντε Μάρκος κι ο στόπερ Γεράι, αμφότεροι βασικοί στο ματς με τη Βαλένθια. Το τελευταίο δίμηνο, αν εξαιρέσει κανείς το 0-0 με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, τα παιχνίδια της Γρανάδα ανοίγουν. Το g/g φαντάζει πιθανό.

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΘΕΛΤΑ

Η Μπάρτσα, χάρη στη γκολάρα του Ζόρντι Άλμπα στις καθυστερήσεις, νίκησε 2-1 τη Μπέτις στη Σεβίλη. Στόχος των Καταλανών είναι η 2η θέση που δίνει εισιτήριο για το Super Cup και υψηλό οικονομικό bonus. Ο Μπούσκετς είναι τιμωρημένος, ο Πικέ τραυματίας. Η Θέλτα σκόρπισε την Αλαβές και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με αυτοπεποίθηση ότι αν μη τι άλλο θα κάνει ένα καλό ματς. Ο Ιάγο Άσπας έχει πετύχει 16 γκολ και τούτη την ώρα είναι ο 1ος Ισπανός σκόρερ της Primera μπροστά από τον Ραούλ ντε Τομάς (15) της Εσπανιόλ και τον Χουάνμι (14) της Μπέτις. Βλέπω γκολ και θέαμα. …

 

COMBO ΑΠΟ ΤΟ ”ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ”

G/G και OVER

ΘΕΛΤΑ OVER 3,5 ΚΟΡΝΕΡ

ΙΑΓΟ ΑΣΠΑΣ ANY TIME

ΔΥΑΔΑ PRIMERA

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΘΕΛΤΑ                            G/G και OVER

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ                                G/G

 

About Author