Καλημέρα σε όλους …. Οι Ισπανοί της Primera έχουν εμβόλιμη αγωνιστική. Η προτελευταία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30 και η τελευταία το μεθεπόμενο Σάββατο.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΚΑΔΙΘ

Η Σοσιεδάδ δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία. Κρατά την 6η θέση αλλά πιέζεται από Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ. Την Κυριακή παίζει έξω με τη Βιγιαρεάλ και κλείνει τη σεζόν με την Ατλέτικο στο Σαν Σεμπαστιάν. Αποτελεί πλήγμα η απουσία του τιμωρημένου Ισάκ. Η Κάδιθ είναι η πρώτη ομάδα εκτός ζώνης, στο +2 από τη Μαγιόρκα με την οποία υστερεί σε ισοβαθμία και στο +4 από την Αλαβές στην έδρα της οποίας κλείνει τη σεζόν. Την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τη Ρεάλ. Τον τελευταίο μήνα, η Κάδιθ έφερε 0-0 στο ”Μεστάγια”, νίκησε 1-0 στο ”Καμπ Νόου”, έφερε 1-1 στο ”Πιθχουάν”. Γιατί να μην πάρει αποτέλεσμα στην ”Ανοέτα”;;;;;;;

 

ΡΑΓΙΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Ράγιο έσωσε την κατηγορία και από την πλέον παίζει ρόλο ρυθμιστή. Η Βιγιαρεάλ βλέπει προς τα πάνω αλλά κοιτάει και πίσω της. Κατέχει την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League. Θα προσπαθήσει να διατηρηθεί πάνω από την 8η Αθλέτικ που βρίσκεται στο -1 κι αν τα καταφέρει να πιάσει την 6η Σοσιεδάδ που βρίσκεται στο +3. Μία Σοσιεδάδ την οποία υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή. Οι Χεράρντ Μορένο και Ντανζούμα δεν ταξίδεψαν στη Μαδρίτη. Δε νομίζω ότι σε αυτή τη φάση της σεζόν, συμφέρει τη Βιγιαρεάλ ν’ ανοίξει το ματς. Εκτιμώ ότι θα το πάει σφιχτά και θα ψάξει το γκολ στην κόντρα.

 

ΡΕΑΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ

O Αντσελότι προετοιμάζει τη Ρεάλ για τον τελικό με τη Λίβερπουλ. Όπως και με την Ατλέτικο έτσι και απόψε ο Ιταλός θα προχωρήσει σε αλλαγές φρεσκαρίσματος. Οι Αλάμπα, Καρβαχάλ έμειναν εκτός αποστολής. Το Λεβάντε μόνο αν κάνει το 3 στα 3 στις εναπομείνασες αγωνιστικές, έχει ελπίδες παραμονής. Το g/g και over φαντάζει πιθανό.

 

ΤΡΙΑΔΑ PRIMERA

ΡΑΓΙΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                   Χ2 και UNDER 3,5

ΡΕΑΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ                         G/G και OVER

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΚΑΔΙΘ                   X2 και UNDER 3,5

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ”ANOETA”

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΚΑΔΙΘ                                2

About Author