Καλημέρα σε όλους …. Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της Primera ανοίγει απόψε με δύο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια, τα οποία αμφότερα διεξάγονται στη Μαδρίτη.

 

ΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Ρεάλ είναι τυχερή καθώς αντιμετωπίζει αντίπαλο χωρίς βαθμολογικό κίνητρο κι έτσι το ματς διεξάγεται Παρασκευή. Θα έχει δύο ημέρες παραπάνω ώστε να προετοιμαστεί για τον τελικό του Champions League. Ο Αντσελότι θα ήθελε να προβάρει την 11άδα του τελικού αλλά η απουσία του Αλάμπα δεν το επιτρέπει. Η Μπέτις θα το διασκεδάσει. Κλείνει μία απόλυτα πετυχημένη σεζόν. Ο Μπάρτρα επιστρέφει από τιμωρία – όλοι οι καλοί μπήκαν στην αποστολή. Ο Χοακίν συμπληρώνει 600 συμμετοχές στην Primera, μόνο ο Θουμπιθαρέτα (622) μετρά περισσότερες. Ο Χουάνμι έχει πετύχει 16 (χωρίς πέναλτι) γκολ και διεκδικεί τον τίτλο του 1ου Ισπανού σκόρερ της Primera. Ο Ιάγο Άσπας μετρά 17. Μάλιστα, ο Χουάνμι έχει γενέθλια σήμερα, κλείνει τα 29.

 

ΡΑΓΙΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Η Ράγιο θα χειροκροτηθεί από το κοινό του Βαγέκας καθώς η σεζόν κρίνεται πετυχημένη. Ο Ιραόλα, ο οποίος χθες ανανέωσε ως το καλοκαίρι του 2023, θα χρησιμοποιήσει ανταγωνιστική 11άδα. Το Λεβάντε πήρε μαζί του στη Segunda την Αλαβές και κλείνει αξιοπρεπώς τη σεζόν άσχετα αν έχει υποβιβαστεί εδώ και κάποιες εβδομάδες.

 

ΔΥΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ                                    G/G και OVER

ΡΑΓΙΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ                                G/G και OVER

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝΜΙ

ΧΟΥΑΝΜΙ ANY TIME

About Author