Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 16η αγωνιστική της Primera. Χθες, η Βιγιαρεάλ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι με δύο πέναλτι που δόθηκαν μέσω VAR και σήκωσαν πολλή συζήτηση. Επιβεβαιώθηκε το COMBO BET της στήλης σε απόδοση που έφτασε στο 12!! Δε το λες και λίγο ….

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Αλμερία έκανε καλό ματς στο 1-1 με την Κάδιθ. Φλέρταρε έντονα με τη νίκη την οποία στερήθηκε από ένα γκολ του Λούκας Πέρεθ λίγο πριν τη λήξη. Είναι διαθέσιμος κι έτοιμος για το ντεμπούτο του ο επιθετικός Λουίς Σουάρες. Ο Κολομβιανός αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μαρσέιγ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 8 εκ. έουρος σε περίπτωση που η Αλμερία παραμείνει στην κατηγορία. Στα ισπανικά γήπεδα έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Σαραγόσα και Γρανάδα. Η Σοσιεδάδ νίκησε εύκολα 2-0 την Οσασούνα και διατηρήθηκε στην 3η θέση. Ο εξτρέμ Μπράις Μέντες (10 γκολ – 7 ασίστ) είναι τιμωρημένος – ο βασικός χαφ Μικέλ Μερίνο επιστρέφει από τιμωρία. Η Σοσιεδάδ δεν έχει νικήσει ποτέ σ’ αυτό το γήπεδο!! Το g/g φαντάζει πιθανό.

 

ΡΑΓΙΟ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Ράγιο προηγήθηκε δύο φορές στη Χιρόνα αλλά ισάριθμες δέχτηκε την ισοφάριση από το τα 11 βήματα. Ο Ραούλ ντε Τομάς, το μεγάλο απόκτημα των Μαδριλένων, έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Η Μπέτις έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ αν και είχε τρεις, τέσσερις καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρει. Βλέπω να έχει γκολ το ματς, ένα τουλάχιστον, για κάθε ομάδα.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Η Ατλέτικο, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές, νίκησε 2-0 την Έλτσε και παρέμεινε στην 4η θέση. Μεσοβδόμαδα, πέρασε από το Οβιέδο και προκρίθηκε στους ”16” του Copa del Rey. Η σημερινή ίσως να είναι η τελευταία εμφάνιση του Ζοάο Φέλιξ στο ”Μετροπολιτάνο”. Μαν. Γ. και Άρσεναλ έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Μπάρτσα έφερε 1-1 με την Εσπανιόλ σ’ ένα ντέρμπι που σημαδεύτηκε από την αλλοπρόσαλλη διαιτησία του Ματέο Λαόθ ο οποίος μπήκε στο ψυγείο. Μεσοβδόμαδα, χρειάστηκε την παράταση για ν’ αποκλείσει τη μικρούλα Ιντερσίτι και να συνεχίσει στο Copa del Rey. Οι τιμωρημένοι Λεβαντόφσκι, Ζόρντι Άλμπα έμειναν στη Βαρκελώνη. O διαιτητής Μουνουέρα Μοντέρο, που σφυρίζει απόψε, την έχει εύκολη την κάρτα. Το ”over 5,5 κάρτες” πληρώνει κοντά στο 1,70 ….

 

ΤΡΙΑΔΑ PRIMERA

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                                G/G

ΡΑΓΙΟ – ΜΠΕΤΙΣ                                           G/G

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΠΑΡΤΣΑ                 OVER 5,5 ΚΑΡΤΕΣ

About Author