Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η αυλαία του 2ου γύρου της Primera άνοιξε χθες με το Αθλέτικ – Κάδιθ 4-1. Η 26η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Μάλαγα – Οβιέδο 0-1.

 

ΕΛΤΣΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Έλτσε ήταν ανταγωνιστική μόνο στα πρώτα 20 λεπτά στο ”Πιθχουάν”. Στη συνέχεια, δέχτηκε τρία γκολ και μία αποβολή με αποτέλεσμα να έρθει η 13η ήττα σε 19 ματς. Ο 1ος γύρος ολοκληρώθηκε αλλά η Έλτσε παραμένει χωρίς νίκη. Η Βιγιαρεάλ σπατάλησε μισό τσουβάλι ευκαιρίες στο 0-1 από τη Ράγιο. Μία Βιγιαρεάλ η οποία έχει δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια μέσα στο 2023. Νίκησε 5-1 την Καρταχένα για το κύπελλο, έφερε 1-1 με τη Θέλτα για το πρωτάθλημα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δε βολεύει κάποια από τις δύο ομάδες, πιθανό over.

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ

Το σημερινό είναι για τη Μπέτις το 9ο ματς από τις 29 του Δεκέμβρη. Την ίδια ώρα, είναι και το δεύτερο σερί εντός μετά το 1-2 από τη Μπάρτσα βράδυ Τετάρτης. Ο τιμωρημένος αμυντικός χαφ Καρβάλιο είναι ο μοναδικός απών των Ανδαλουσιάνων – μπήκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Αγιόθε Πέρεθ. Η Θέλτα χρειάστηκε να περιμένει 129 ημέρες για να πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη. Έχοντας συμμάχους τα δοκάρια, έφτασε στο 1-0 επί της Αθλέτικ. Οι Γαλιθιάνοι μετρούν δύο νίκες μακριά από το Βίγκο, η μία τον Αύγουστο στη Χιρόνα και η άλλη προ μηνός στο Έλτσε. Μπήκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Ελβετός φορ Σεφέροβιτς – πλήγμα η απουσία του αναντικατάστατου τερματοφύλακα Μαρκεσίν που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Μου φαίνεται τεράστιο το g/g και over στο 2,90!!!!

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΕΛΤΣΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                      OVER

ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ                        GG  &  OVER

 

About Author