Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 20η αγωνιστική της Primera, η πρώτη του 2ου γύρου. Η χθεσινή 2άδα πέρασε περίπατο, για να δούμε τι θα γίνει σήμερα ….

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Η ταλαιπωρημένη Σοσιεδάδ, με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Ρεμίρο, έφερε 0-0 στο ”Μπερναμπέου”. Τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν καθώς δεν επιστρέφει κάποιος από τους τραυματίες. Η Βαγιαδολίδ θα μπορούσε να χάνει 0-2 από τη Βαλένθια στο 1ο ημίχρονο. Ωστόσο, βελτιώθηκε θεαματικά στο 2ο και χάρη στο ντεμπουτιακό γκολ του Λάριν στο 90ο λεπτό επικράτησε 1-0 των ”νυχτερίδων”. Ο Καναδός επιθετικός αλλά και ο Βενεζουέλειος εξτρέμ Ματσίς αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τη Βαγιαδολίδ στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Μία Βαγιαδολίδ η οποία νίκησε 1-0 τη Σοσιεδάδ στο ματς του 1ου γύρου …. Η πορεία της Σοσιεδάδ είναι αξιοθαύμαστη αλλά οι Βάσκοι κάπου θα την κάνουν τη στραβή. Αν η Βαγιαδολίδ παίξει όπως στο 2ο ημίχρονο με τη Βαλένθια, έχει καλές πιθανότητες να βγάλει διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν!! Θα κυνηγήσω την έκπληξη ….

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Μπάρτσα είχε τα χάλια της στο 1-0 επί της Χιρόνα αλλά μεσοβδόμαδα, έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο 2-1 επί της Μπέτις. Μία Μπάρτσα η οποία έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ φέτος στο γήπεδό της. Ο Ντεμπελέ είναι ο μοναδικός απών των Καταλανών. Η Σεβίλη προέρχεται από την πρώτη της φετινή άνετη νίκη, το 3-0 επί της ουραγού Έλτσε. Μία νίκη που την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη κι έφερε ηρεμία στην ομάδα μετά από πάρα πολύ καιρό. Η Σεβίλη δεν κερδίζει στο ”Καμπ Νόου” εδώ και 20 χρόνια!!!! Το g/g είναι πιθανό όσο και καλοπληρωμένο – συμπαθητικό το 1,70 στο ”over 2,5 κόρνερ Σεβίλη” ….

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Η Βιγιαρεάλ Β’ έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν όλες οι Β’ ομάδες στην Ισπανία. Έχει μπόλικο ταλέντο αλλά και πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Η Βιγιαρεάλ Β’ προέρχεται από δύο κολλητά διπλά. Ωστόσο, στα δύο πιο πρόσφατα εντός έχασε 0-1 από τους 10 της Λας Πάλμας και 2-3 από τη Σαραγόσα σε ματς στο οποίο είχε προηγηθεί 2-0. Η Γρανάδα επιβεβαίωσε ότι είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας κερδίζοντας, μέσα σε λίγες ημέρες, 2-0 την Ιμπίθα και με το ίδιο σκορ την Ανδόρα. Μπήκε στη ζώνη των play off αλλά για να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο οφείλει να βελτιωθεί θεαματικά μακριά από την έδρα της. Δε βγάζει διπλό από την πρεμιέρα!! Μπήκε στην αποστολή ο διεθνής Ισραηλινός φορ, Βάισμαν. Ώρα διπλού για τη Γρανάδα ….

 

ΕΙΔΗΣΗ: Η Ρεάλ ταξίδεψε στη Μαγιόρκα χωρίς τους Μπενζεμά, Μεντί, Λούκας Βάσκεθ. Η τριπλέτα στην επίθεση θα είναι Βινίσιους – Ροντρίγκο – Ασένσιο.

 

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’ – ΓΡΑΝΑΔΑ               2

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΣΕΒΙΛΗ                      G/G

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΗΣ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ               2

About Author