20/01/23 PARTIDO SEGUNDA DIVISION LAS PALMAS - CD MIRANDES SAUL COCO

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η 21η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Κάδιθ – Χιρόνα 2-0. Η 27η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Γρανάδα – Τενερίφη 2-0.

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Αλμερία δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο κι έχασε 0-2 από τη Ράγιο στο Βαγέκας. Ο εντός έδρας απολογισμός της είναι ικανοποιητικός (6-1-3). Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε στο γήπεδό της νίκησε 3-1 την Εσπανιόλ. Η Μπέτις, μετά από ένα απολαυστικό παιχνίδι με 7 γκολ, έχασε 3-4 από τη Θέλτα. Στα τρία εκτός που έδωσε μέσα στο 2023 για την Primera, νίκησε 2-1 τη Ράγιο – έχασε 0-1 από την Εσπανιόλ – νίκησε 1-0 τη Χετάφε. Ο βασικός αμυντικός χαφ, Γουίλιαμ Καρβάλιο κι ο καλλιτέχνης Φεκίρ είναι τιμωρημένοι. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g.

 

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΛΟΥΓΚΟ

Η Λας Πάλμας έδειξε να βολεύεται με το 0-0 στο Μπούργος. Δείχνει να σταθεροποιείται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα δύο πιο πρόσφατα εντός νίκησε 2-1 τη Μιραντές και 1-0 την Ουέσκα. Το Λούγκο έφερε 0-0 με την Ιμπίθα και παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Μετρά τέσσερις σερί ήττες μακριά από την έδρα του. Γενικότερα, ο εκτός έδρας απολογισμός του (2-2-9) είναι φτωχός. Το ”1 και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο συμπαθητικό 1,90.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ                                  G/G

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΛΟΥΓΚΟ               1 και OVER 1,5

About Author