Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 21η αγωνιστική της Primera, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη με το Ρεάλ – Έλτσε …. Μία Ρεάλ η οποία χθες βράδυ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!! Στα χθεσινά της Primera, ματσάρα έγινε στο Αλμερία – Μπέτις 2-3 (θα μπορούσε να λήξει 5-5) – με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της, Ουνάι Σιμόν, η Αθλέτικ πέρασε από το ”Μεστάγια” – η Σεβίλη ήταν σούπερ στο 1ο ημίχρονο και τσαλαπάτησε τη Μαγιόρκα!!

 

ΧΕΤΑΦΕ – ΡΑΓΙΟ

Η Χετάφε, χωρίς να κάνει ευκαιρίες και χάρη σ’ ένα πέναλτι του Ουνάλ λίγο πριν τη λήξη, πήρε 1-1 από την Ατλέτικο στο ”Μετροπολιτάνο”. Η Χετάφε παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης αγνοώντας τη νίκη από τις 30 του Δεκέμβρη.  Η Ράγιο τη γλίτωσε σε δύο – τρεις περιπτώσεις στο 1ο ημίχρονο, σκόραρε δύο γκολ στο 2ο και νίκησε 2-0 την Αλμερία. Κατέχει θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετρά δύο κολλητά διπλά, με το ίδιο σκορ 1-0, στις έδρες των Βαγιαδολίδ και Βιγιαρεάλ. Δε χάνει μακριά από το Βαγέκας από τις 8 Οκτωβρίου!!!! Πρόκειται για μίνι μαδριλένικο ντέρμπι το οποίο, παραδοσιακά, είναι επεισοδιακό. Θα πέσει κλωτσιά. Το ”over 6,5 κάρτες” το συναντάμε κοντά στο 1,90.

 

ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η Θέλτα, σ’ ένα ματς με ανατροπές και επτά γκολ, νίκησε 4-3 τη Μπέτις στη Σεβίλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιάγο Άσπας δε συμμετείχε σε κανένα από τα γκολ των Γαλιθιάνων. Ο Ιάγο Άσπας ο οποίος, επιπρόσθετα, ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής κάνοντας θέατρο και προκαλώντας την αποβολή αμυντικού της Μπέτις. Η Θέλτα αγνοούσε τη νίκη στο Βίγκο για 129 ημέρες και μέχρι το πρόσφατο 1-0 επί της Αθλέτικ. Η Ατλέτικο έδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ικανή για το καλύτερο και για χειρότερο. Παραχώρησε 1-1 στη Χετάφε τη στιγμή που μία εβδομάδα νωρίτερα είχε βγάλει διπλό στην Παμπλόνα. Στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Ατλέτικο επικρατεί κατά κράτος (5-3-0). Για να βρούμε νίκη της Θέλτα επί της Ατλέτικο, πρέπει να γυρίσουμε περίπου 5 χρόνια πίσω, στην 1η Σεπτέμβρη του 2018!! Το ”Χ2 και over 1,5” πληρώνει κοντά στο 1,90.

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα η οποία έχασε από την ουραγό Έλτσε τη φετινή σεζόν. Σε συνδυασμό με το εντός έδρας 0-1 από τη Ράγιο, που προηγήθηκε, η Βιγιαρεάλ μετρά δύο κολλητές ήττες. Μέσα σ’ όλα, ήρθε και ο τραυματισμός του bomber Χεράρντ Μορένο ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θ’ απουσιάσει. Η Μπάρτσα ήταν πολύ καλή στο 3-0 επί της Σεβίλης. Σε συνδυασμό με την ήττα της Ρεάλ στη Μαγιόρκα, βρέθηκε στο +8 από τους Μαδριλένους. Ο απολογισμός της Μπάρτσα στις 10 φετινές εξόδους της για την Primera είναι εντυπωσιακός (9-0-1). Ο Ντεμπελέ παραμένει εκτός – ο Μπουσκετς έμεινε μαζί του στη Βαρκελώνη. Το ”Χ2 και over 1,5” δείχνει ασφαλής επιλογή. Το συναντάμε κοντά στο 1.60.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΧΕΤΑΦΕ – ΡΑΓΙΟ                                      OVER 6,5 ΚΑΡΤΕΣ

ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                                    Χ2 και OVER 1,5

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΑ                            X2 και OVER 1,5

About Author