El centrocampista del Celta de Vigo Gabri Veiga (2i) celebra con sus compañeros tras marcar el 2-2 durante el partido de la jornada 20 de la Liga Santander en el estadio Benito Villamarín, en Sevilla. EFE/ Raúl Caro

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η 21η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Χιρόνα – Αλμερία 6-2. Η 28η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Καρταχένα – Οβιέδο 2-1.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ

Η Σοσιεδάδ έβγαλε αντίδραση μετά το 0-1 από τη Βαγιαδολίδ. Πήγε στη Βαρκελώνη και νίκησε την Εσπανιόλ ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό 3-2. Ο βασικός χαφ Μικέλ Μερίνο αποθεραπεύτηκε, πέρασε ως αλλαγή στο ”Κορνεγιά” και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Η Θέλτα ήταν πολύ καλή στο ματς με την Ατλέτικο και το 0-1 την αδικεί. Μέσα σ’ όλα, είχε την ατυχία να πέσει πάνω σ΄ έναν καταπληκτικό Ομπλάκ. Μία εβδομάδα νωρίτερα, είχε νικήσει 4-3 τη Μπέτις στη Σεβίλη. Μου αρέσει το 2,60 στο ”1Χ και g/g”.

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Η Μπέτις, μετά από ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, νίκησε 3-2 στην Αλμερία. Όσοι χάσατε επεισόδια, αξίζει να δείτε το γκολ – έργο τέχνης που πέτυχε ο Κανάλες. Οι Γουίλιαμ Καρβάλιο και Φεκίρ επιστρέφουν από τιμωρία – απών ο βασικός φόρ Μπόρχα Ιγκλέσιας. Η Μπέτις δεν κερδίζει στην έδρα της από τις 16 Οκτωβρίου!!!! Η Βαγιαδολίδ θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει στο πλούσιο σε φάσεις αλλά χωρίς γκολ ματς με την Οσασούνα. Μία Βαγιαδολίδ η οποία στο πιο πρόσφατο εκτός νίκησε 1-0 τη Σοσιεδάδ. Το g/g φλερτάρει με το δίφραγκο. Θα το τιμήσω.

 

ΛΕΓΑΝΕΣ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Η Λεγανές τρέχει να προλάβει την 6η θέση που οδηγεί στα play off, θέση από την οποία απέχει επτά βαθμούς. Την προηγούμενη εβδομάδα, έχασε 1-2 στο Σανταντέρ. Παραμένει αήττητη στο ”Μπουτάρκε” από τις 2 Οκτωβρίου. Η Λας Πάλμας ήταν πολύ καλή στο 3-0 επί του Λούγκο. Διατηρείται στην κορυφή αλλά ο ανταγωνισμός είναι τέτοιος που δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (6-6-1). Μου αρέσει το 2,50 στο οποίο προσφέρεται το ”Χ2 και over 1,5”.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Η Οσασούνα έχει τιμωρημένο τον πιο επικίνδυνο επιθετικό της, Τσίμι Άβιλα – η Ρεάλ ταξίδεψε στην Παμπλόνα χωρίς τους Μπενζεμά, Κρος αλλά με τους Κουρτουά, Βινίσιους που επιστρέφουν από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΘΕΛΤΑ                                1X και G/G

ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ                                G/G

ΛΕΓΑΝΕΣ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ                 Χ2 και OVER 1,5

 

About Author