Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 22η αγωνιστική της Primera, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Χετάφε – Βαλένθια. Στη Segunda τρέχει η 28η αγωνιστική.

 

ΡΑΓΙΟ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Ράγιο, μετά από ένα περίεργο παιχνίδι με δύο χαμένα πέναλτι, ένα από κάθε ομάδα, έφερε 1-1 στο Χετάφε. Παραμένει σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ράγιο δεν κερδίζει τη Σεβίλη στο Βαγέκας από τη σεζόν 2011/12. Η Σεβίλη θύμισε την παλιά καλή Σεβίλη στο 2-0 επί της Μαγιόρκα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Την Πέμπτη, με ανάλογη εμφάνιση, νίκησε 3-0 την PSV για το Europa League. Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν απουσίες μεσοαμυντικά. Οι Γκούντελι, Χορντάν είναι τιμωρημένοι – ο στόπερ Μπαντέ τραυματίας. Το g/g φαντάζει πιθανό.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Ατλέτικο, με τον Ομπλάκ να βγάζει, τουλάχιστον, δύο άβγαλτα, νίκησε 1-0 τη Θέλτα στο Βίγκο σ’ ένα από τα πιο άδικα αποτελέσματα της σεζόν στην Primera. Νωρίτερα, είχε φέρει 1-1 με τη Χετάφε στο ”Μετροπολιτάνο”, σ’ ένα ματς που ήτανε για 3-0!!!! Ο στόπερ Σάβιτς είναι τιμωρημένος. Η Αθλέτικ, με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της, Ουνάι Σιμόν, νίκησε με ανατροπή τη Βαλένθια στο ”Μεστάγια”. Το αποψινό ματς είναι κομβικό για τους Βάσκους οι οποίοι αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες για την 4η θέση οφείλουν, αν μη τι άλλο, να μη χάσουν στη Μαδρίτη. Ο Βαλβέρδε, ως προπονητής της Αθλέτικ, δεν έχει νικήσει ποτέ το Σιμεόνε (0-2-9), τον έχει νικήσει, ωστόσο, τρεις φορές ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Το ”1Χ και over 1,5” το βρίσκουμε κοντά στο 1,80.

 

ΑΛΑΒΕΣ – ΙΜΠΙΘΑ

Η Αλαβές τρόμαξε τους ανταγωνιστές της με το εντυπωσιακό 4-1 στη Σαραγόσα. Μία εβδομάδα νωρίτερα, είχε νικήσει 2-0 το Έιμπαρ στο ντέρμπι κορυφής. Οι Βάσκοι, με τέσσερις κολλητές νίκες, δείχνουν στα καλύτερά τους, Η Ιμπίθα δεν κερδίζει από τις αρχές Δεκέμβρη, παραμένει ουραγός και σε απόσταση 11 βαθμών από θέση ασφαλείας. Είναι, μεταξύ άλλων, η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (1-2-10). Ο άσος προσφέρεται στο 1,55 και σε συνδυασμό με το over 1,5 εκτοξεύεται στο 2,10.

 

ΕΙΔΗΣΗ: Οι τραυματίες Ντεμπελέ, Πέδρι κι ο τιμωρημένος στόπερ Αραούχο είναι οι απόντες της Μπάρτσα. Ο Τσάβι θα προχωρήσει σε rotation.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΑΘΛΕΤΙΚ                    1Χ και OVER 1,5

ΡΑΓΙΟ – ΣΕΒΙΛΗ                                        G/G

ΑΛΑΒΕΣ – ΙΜΠΙΘΑ                           1 και OVER 1,5

About Author