Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η 23η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Έλτσε – Μπέτις 2-3. Η 29η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Έιμπαρ – Βιγιαρεάλ Β’ 2-0.

 

ΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Για τη Ρεάλ, η επίσκεψη της προηγούμενης Τρίτης στο Λίβερπουλ άνοιξε έναν κύκλο καθοριστικών αγώνων, τ’ αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν, εν πολλοίς, τη φετινή σεζόν. Την ερχόμενη Πέμπτη, η Ρεάλ υποδέχεται τη Μπάρτσα στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και στο καπάκι πάει στη Σεβίλη να παίξει με τη Μπέτις. Στις 15/3 περιμένει τη Λίβερπουλ και τέσσερις ημέρες αργότερα έχει νέο clasico για το πρωτάθλημα!! Οι Ροντρίγκο, Αλάμπα τραυματίστηκαν στο ”Άνφιλντ” και θ’ απουσιάσουν. Η Ατλέτικο προέρχεται από δύο κολλητές νίκες κόντρα σε Θέλτα και Αθλέτικ με το ίδιο σκορ, 1-0. Παρέα με τη Σοσιεδάδ και τη Μπέτις παλεύει για τις θέσεις 3-4. Μέσα σ’ όλα, η Ατλέτικο θέλει και μία ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο καθώς προ μηνός είχε χάσει 1-3, στην παράταση, από τη Ρεάλ στο ”Μπερναμπέου”. Ο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντε Πολ. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν αδικούν την Ατλέτικο. Το ”Χ2 και over 1,5” το βρίσκουμε κοντά στο 2,80. Θα το τιμήσω.

 

ΑΛΑΒΕΣ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ

Στο 4-2 επί της Ιμπίθα, η Αλαβές προηγήθηκε, νωρίς νωρίς, 3-0 και πίστεψε ότι το ματς τελείωσε. Οι νησιώτες μείωσαν σε 2-3 κι αν δεν έμεναν με εννέα ποδοσφαιριστές ίσως να έφταναν στην ισοφάριση. Μία Αλαβές η οποία, πλέον, μετρά πέντε σερί νίκες. Η Καρταχένα νίκησε 2-1 την Οβιέδο και πλησίασε στην 6η θέση η οποία οδηγεί στα play off. Στο πιο πρόσφατο εκτός, νίκησε 3-0 το Έιμπαρ!! Θ’ ασχοληθώ με το g/g και over το οποίο πληρώνει 3,20 …. Η Αλαβές διαθέτει την 3η καλύτερη εντός έδρας επίθεση – η Καρταχένα την 4η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Στα τέσσερα τελευταία ματς της Αλαβές σημειώθηκαν, συνολικά, 17 γκολ – στα αντίστοιχα της Καρταχένα σημειώθηκαν 13 γκολ ….

 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Βαλένθια, στο ντεμπούτο του Μπαράχα στον πάγκο, έχασε 0-1 στο Χετάφε και παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης. Πέρα από το ματς, έχασε και τον αρχηγό της Γκαγιά που θα λείψει για περίπου ένα μήνα και θα κάνει παρέα στον Καβάνι στα επίσημα του ”Μεστάγια”. Η Βαλένθια δεν κέρδισε κάποιο από τα παιχνίδια της για την Primera μέσα στο 2023. Η Σοσιεδάδ δεν έκανε καλό ματς στο 1-1 με τη Θέλτα. Ωστόσο, διατηρείται στην 3η θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές (8-1-2). Το ”Χ2 και over 1,5” το συναντάμε στο 2,00.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ                            Χ2 και OVER 1,5

ΑΛΑΒΕΣ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ                   G/G και OVER

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                 Χ2 και OVER 1,5

About Author