Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 23η αγωνιστική της Primera, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Βιγιαρεάλ – Χετάφε. Στη Segunda τρέχει η 29η αγωνιστική.

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Η Αλμερία προέρχεται από το βαρύ κι ασήκωτο 2-6 στη Χιρόνα. ”Είναι η πιο δύσκολη μέρα της καριέρας μου”, δήλωσε άμα τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός Ρούμπι. Η Αλμερία, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, έπεσε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στα δύο πιο πρόσφατα εντός, νίκησε 3-1 την Εσπανιόλ κι έχασε 2-3 από τη Μπέτις. Η Μπάρτσα έμεινε εκτός Ευρώπης και πλέον θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ στην Ισπανία. Μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Ρεάλ, βρίσκεται στο +7 από τους Μαδριλένους με τους οποίους θα βρεθεί τρεις φορές μέσα σε ένα μήνα για πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι Ντεμπελέ, Πέδρι παραμένουν εκτός – ο Άνσου Φάτι τραυματίστηκε στην προπόνηση – ο στόπερ Αραούχο θα καθίσει στον πάγκο – διαθέσιμος ο Γκάβι που ήταν τιμωρημένος στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα πιθανό over στο συμπαθητικό 1,60.

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Σεβίλη θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει στο 1-1 του Βαγέκας. Την Πέμπτη, αν κι έχασε 0-2 στο Αϊντχόφεν, προκρίθηκε στη φάση των ”16” του Europa League όπου θ’ αντιμετωπίσει τη Φενέρ. Στα δύο πιο πρόσφατα εντός, με τη Μαγιόρκα για την Primera και την PSV για το Europa League, η Σεβίλη θύμισε την ομάδα που τρόμαζε τους αντιπάλους της στο ”Πιθχουάν”. Η Οσασούνα δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία αλλά παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ταξίδεψε στην Ανδαλουσία έχοντας στο μυαλό της και τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey της ερχόμενης Τετάρτης με την Αθλέτικ στην Παμπλόνα. Μία Οσασούνα η οποία έφτασε στα ημιτελικά αφήνοντας έξω τη Σεβίλη!!!! Άσο το βλέπω.

 

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΠΟΝΦΕ

Η Λας Πάλμας δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε νωρίς στο παιχνίδι κι έφερε 0-0 με τη Λεγανές στη Μαδρίτη. Στα Κανάρια μετρά τρεις σερί νίκες. Η Πόνφε προέρχεται από τέσσερις κολλητές ισοπαλίες. Δεν κερδίζει από τα Φώτα, βρίσκεται πάντα εντός της επικίνδυνης ζώνης και κατά πάσα πιθανότητα, στο φινάλε της σεζόν, θ’ αποχαιρετίσει τη Segunda. Το ”1 και over 1,5” πληρώνει 1,80 και θα τιμηθεί.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΑ                                 OVER

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΠΟΝΦΕ                      1 και OVER 1,5

ΣΕΒΙΛΗ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ                                      1

About Author