Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η 24η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Σοσιεδάδ – Κάδιθ 0-0. Η 30η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Ανδόρα – Λας Πάλμας 0-0.

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Για την Αλμερία το σημερινό είναι το δεύτερο κολλητό εντός μετά το απρόσμενο όσο και δίκαιο 1-0 επί της Μπάρτσα. Θυμίζω ότι μία εβδομάδα νωρίτερα είχε χάσει 2-6 στη Χιρόνα!! Μία Αλμερία η οποία είναι αξιοπρεπέστατη (7-1-4) στο γήπεδό της διαθέτοντας την 4η καλύτερη εντός έδρας επίθεση της Primera. Η Βιγιαρεάλ νίκησε, 2-1 με ανατροπή, τη Χετάφε κι έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών. Στα θετικά, πέρα από τη νίκη, η επιστροφή του bomber Χεράρντ Μορένο που αποθεραπεύτηκε – μπήκαν στην αποστολή, μετά από καιρό οι Λο Σέλσο, Τζάκσον. Στα δύο πιο πρόσφατα εκτός, η Βιγιαρεάλ γνώρισε ισάριθμες ήττες από Έλτσε (1-3) και Μαγιόρκα (2-4). To g/g φαντάζει πιθανό.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Ατλέτικο έκανε καλό ματς στο 1-1 του ”Μπερναμπέου”. Αν κι έμεινε με 10 μετά την ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κορέα, προηγήθηκε με τον Χιμένες πριν ισοφαρίσει ο 19χρονος Άλβαρο Ροντρίγκες για τη Ρεάλ. Η μάχη με  Σοσιεδάδ και Μπέτις για τις θέσεις 3-4 συνεχίζεται. Οι Ναουέλ Μολίνα, Κορέα είναι τιμωρημένοι – οι Ντε Πολ, Ρεϊνίλντο τραυματίες. Το Σεβίλη – Οσασούνα 2-3 ήταν ένα από ένα από τα ωραιότερα ματς της σεζόν στην Ισπανία. Η Σεβίλη παραμένει στα πολύ χαμηλά της βαθμολογίας. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της (2-4-5) είναι απογοητευτικές. Βλέπω την Ατλέτικο να κερδίζει.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                         G/G

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΣΕΒΙΛΗ                                1

About Author