Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 24η αγωνιστική της Primera, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Οσασούνα – Θέλτα. Στη Segunda τρέχει η 30η αγωνιστική.

 

ΡΑΓΙΟ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Ράγιο δεν κερδίζει στα τρία τελευταία. Πριν το 0-1 στο Κάδιθ είχαν προηγηθεί το εντός έδρας 1-1 με τη Σεβίλη και το εκτός έδρας 1-1 με τη Χετάφε. Το σημερινό παιχνίδι θεωρείται καθοριστικό καθώς η Αθλέτικ είναι ο σημαντικότερος αντίπαλος των Μαδριλένων στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο τιμωρημένος στόπερ Κατένα είναι η μοναδική απουσία για τον τεχνικό Ιραόλα. Η Αθλέτικ δεν ήταν καλή στο 2-3 από τη Χιρόνα όπου μέσα σ’ όλα η τύχη της γύρισε την πλάτη καθώς δύο από τα τρία γκολ των Καταλανών ήταν αυτογκόλ ποδοσφαιριστών των Βάσκων!! Την Τετάρτη, η Αθλέτικ έχασε 0-1 στην Παμπλόνα στον 1ο ημιτελικό του Copa del Rey. Ο βασικός τερματοφύλακας Ουνάι Σιμόν είναι τραυματίας – ο βασικός στόπερ Γεράι τιμωρημένος. Το να δεχτούν και οι δύο ομάδες 2 ή περισσότερες κάρτες πληρώνει κοντά στο 1,70.

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Μπάρτσα έκανε το χειρότερό της παιχνίδι στη σεζόν και το 0-1 στην Αλμερία, μάλλον, την κολακεύει. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε μείνει εκτός Ευρώπης ενώ την Πέμπτη, παίζοντας κατενάτσιο, νίκησε 1-0 τη Ρεάλ στο ”Μπερναμπεόυ” στον 1ο ημιτελικό του Copa del Rey. Οι Ντεμπελέ, Πέδρι, Λεβαντόφσκι είναι τραυματίες – ο Γκάβι είναι τιμωρημένος, όπως και ο Τσάβι που θα δει το ματς από την εξέδρα. Η Βαλένθια πήρε ψυχολογία από το 1-0 επί της Σοσιεδάδ ακόμη κι αν η νίκη επί των Βάσκων δεν ήταν αρκετή ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα προβλήματα δε λείπουν. Ο Καβάνι, ο αριστερός μπακ και αρχηγός Γκαγιά, ο έτερος αριστερός μπακ Λάτο κι ο στόπερ Γκαμπριέλ Παουλίστα δεν ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη. Η Βαλένθια θα το πάει σφιχτά, θα το πάει στη δύναμη και θα ψάξει τις ευκαιρίες της στις αντεπιθέσεις με τους Λίνο, Κλάιφερτ και Σάμου Καστιγέχο. Ο Άνσου Φάτι χτίζει παράδοση κόντρα στη Βαλένθια. Σκόραρε το πρώτο του γκολ στην Primera σε ματς με τις ”νυχτερίδες” τη σεζόν 2019/20 και γενικότερα, αντιμετωπίζοντας τους Βαλενθιάνους, μετρά δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ κι όλα αυτά στο ”Καμπ Νόου”.

 

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ

Η Μπέτις βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Έλτσε στο πρώτο 10λεπτο! Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε, έστω κι αν χρειάστηκε να περιμένει ως στο 90+7, να γυρίσει το ματς. Πλέον, μετρά τρεις σερί νίκες καθώς είχαν προηγηθεί το 2-1 επί της Βαγιαδολίδ και το 3-2 στην Αλμερία. Τη νίκη στο Έλτσε επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του καλλιτέχνη Φεκίρ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Συνυπολογίζοντας την απουσία του οργανωτή Κανάλες, οι beticos θα παραταχθούν χωρίς τους δύο πιο επιδραστικούς ποδοσφαιριστές τους. Η Ρεάλ έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. Την Πέμπτη έχασε 0-1 από τη Μπάρτσα στο ”Μπερναμπέου” στον 1ο ημιτελικό του Copa del Rey. Ο εξτρέμ Ροντρίγκο είναι διαθέσιμος – o Μόντριτς συμπλήρωσε κάρτες – οι Αλάμπα, Μεντί είναι τραυματίες. Ελλείψει των Φεκίρ, Κανάλες, η Μπέτις θα το πάει στη δύναμη. Το ”over 2,5 κάρτες Μπέτις” το συναντάμε στο 1,60.

 

Το προτεινόμενο Bet Builder έχει απόδοση, περίπου, 18,00 ….

 

BET BUILDER

ΑΝΣΟΥ ΦΑΤΙ ANY TIME

ΒΑΛΕΝΘΙΑ OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ

ΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΘΛΕΤΙΚ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ 2 Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

OVER 2,5 ΚΑΡΤΕΣ ΜΠΕΤΙΣ

About Author