Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Η 25η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Κάδιθ – Χετάφε 2-2. Η 31η αγωνιστική της Segunda άνοιξε με το Οβιέδο – Τενερίφη 0-0.

 

ΘΕΛΤΑ – ΡΑΓΙΟ

Η Θέλτα έπαιξε για να μη χάσει και πήρε το 0-0 στην Παμπλόνα. Στα τρία πιο πρόσφατα εντός, νίκησε 1-0 την Αθλέτικ – έχασε αδίκως 0-1 από την Ατλέτικο – νίκησε εύκολα 3-0 τη Βαγιαδολίδ. Γενικότερα, διανύει την καλύτερή της φάση μέσα στη σεζόν. Η Ράγιο, μετά από ένα παιχνίδι με καθαρές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, έφερε 0-0 με την Αθλέτικ στο Βαγέκας. Η Ράγιο δεν κερδίζει στα τέσσερα τελευταία (0-3-1) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίζει καλά. Στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της, έχασε 0-1 από την Κάδιθ κι έφερε 1-1 με τη Χετάφε. Να μείνει χωρίς γκολ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Ράγιο, το κόβω χλωμό …. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g.

 

ΑΛΑΒΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ

Η Αλαβές είχε τα χάλια της στην ήττα από τους πιτσιρικάδες της Βιγιαρεάλ. Στη Βιτόρια, ωστόσο, είναι τσιμέντο. Ναι μεν στο πιο πρόσφατο εντός έφερε 0-0 με την Καρταχένα αλλά νωρίτερα μετρούσε τέσσερις σερί νίκες με συνολικό σκορ 10-2. Το Λούγκο δε θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Δεν κερδίζει μέσα στο 2023, είναι ουραγός και στο -12 από θέση ασφαλείας. Ο Ίνιγκο Βέλες που ντεμπουτάρει απόψε είναι ο τέταρτος προπονητής των Γαλιθιάνων τη φετινή σεζόν. Το ”1 και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 1,80.

 

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΑΛΑΓΑ

Η Λας Πάλμας για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε στο 0-0 παίζοντας με παίκτη παραπάνω από πάρα πολύ νωρίς. Πριν τη λευκή ισοπαλία στην Ανδόρα, είχε προηγηθεί εκείνη στη Μαδρίτη με τη Λεγανές. Η πρωτοπόρος Λας Πάλμας μετρά τέσσερις σερί νίκες στο γήπεδό της. Η Μάλαγα υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Ράσινγκ και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Απέχει 10 βαθμούς από θέση ασφαλείας!! Ο εκτός έδρας απολογισμός της (1-4-10) είναι φτωχός. Βλέπω τη Λας Πάλμας να κερδίζει.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ο Μπενζεμά θα προφυλαχτεί ενόψει του Ρεάλ – Λίβερπουλ της ερχόμενης Τετάρτης – διαθέσιμος ο Μόντριτς.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΘΕΛΤΑ – ΡΑΓΙΟ                                              G/G

ΑΛΑΒΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ                              1 και OVER 1,5

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΑΛΑΓΑ                             1

About Author