El delantero del Athletic de Bilbao Iñaki Williams celebra su gol, primero ante la UD Almería, durante el encuentro de la jornada 7 de LaLiga Santander que el Athletic Club de Bilbao y la UD Almería disputan en el estadio de San Mamés, en Bilbao. EFE/ Luis Tejido

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 25η αγωνιστική της Primera, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Χιρόνα – Ατλέτικο. Στη Segunda τρέχει η 31η αγωνιστική.

 

ΣΕΒΙΛΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Σεβίλη γνώρισε βαριά ήττα (1-6) από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και μετά τη χθεσινή νίκη της Βαλένθια βρέθηκε εντός της επικίνδυνης ζώνης!! Την Πέμπτη, νίκησε 2-0 τη Φενέρ για τη φάση των ”16” του Europa League. Η ρεβάνς της Πόλης διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη. Ο τεχνικός Σαμπαόλι έχει θέμα στο ”6” καθώς οι Φερνάντο, Γκεγιέ είναι τιμωρημένοι. Η Αλμερία, μία εβδομάδα μετά το θρίαμβο επί της Μπάρτσα, έχασε, με κάτω τα χέρια 0-2, από τη Βιγιαρεάλ. Πηγαίνει στο μίνι ανδαλουσιάνικο ντέρμπι ισόβαθμη με τη Σεβίλη. Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (0-3-8). Για τη Σεβίλη ακολουθούν δύο σερί εκτός με Χετάφε και Κάδιθ. Η νίκη είναι μονόδρομος.

 

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Βιγιαρεάλ έκανε ένα από τα πιο γεμάτα φετινά της παιχνίδια στο εκτός έδρας 2-0 επί της Αλμερία. Μία εβδομάδα νωρίτερα, είχε νικήσει 2-1 τη Χετάφε. Την Πέμπτη, στο πλαίσιο της φάσης των ”16” του Conference League, έφερε 1-1 στις Βρυξέλλες με την Άντερλεχτ με την οποία έχει τη ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη. Η Μπέτις θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει στο 0-0 με τη Ρεάλ. Στα δύο πιο πρόσφατα εκτός νίκησε Αλμερία κι Έλτσε με το ίδιο σκορ, 3-2. Την Πέμπτη, για τη φάση των ”16” του Europa League, έχασε 1-4 από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ. Η ρεβάνς στη Σεβίλη είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη. Ο  Φεκίρ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν – ο βασικός αμυντικός χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο είναι τιμωρημένος – ο Κανάλες είναι διαθέσιμος. Το ”1Χ και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 1,60 – το ”1Χ και g/g” κοντά στο 2,20.

 

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΠΑΡΤΣΑ

Η Αθλέτικ προέρχεται από το 0-0 στο Βαγέκας. Οι Βάσκοι, τη φετινή σεζόν, είναι ασταθείς (6-2-4) στο ”Σαν Μαμές”, το οποίο αναμένεται να καταγράψει ρεκόρ προσέλευσης θεατών. Στο πιο πρόσφατο εντός, η Αθλέτικ έχασε 2-3 από τη Χετάφε.  Η Μπάρτσα, χωρίς να γοητεύσει τα πλήθη, νίκησε 1-0 τη Βαλένθια. Μετά τη χθεσινή νίκη της Ρεάλ, βρίσκεται στο +6 από τους Μαδριλένους τους οποίους υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή. Ο Γκάβι εξέτισε την ποινή του – ο Λεβαντόφσκι αποθεραπεύτηκε – τα ονόματα των Ντεμπελέ, Πέδρι παραμένουν στο ιατρικό δελτίο – ο καλύτερος, σύμφωνα με τον Τσάβι, στόπερ στον κόσμο, Αραούχο είναι τιμωρημένος. Το ”g/g και over” το βρίσκουμε στο 2,50 και το ”over 4,5 κόρνερ Αθλέτικ” στο 1,90. Στα αξιοσημείωτα, η παράδοση του Ινιάκι Γουίλιαμς με αντίπαλο τον Τερ Στέγκεν. Ο διεθνής Γκανέζος έχει σκοράρει 6 φορές κόντρα στο Γερμανό τερματοφύλακα. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς ο οποίος δε βρίσκει δίχτυα στο πρωτάθλημα από τις 30 Οκτωβρίου!! Το ”any time Ινιάκι Γουίλιαμς” πληρώνει 3,00.

 

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΠΟΝΦΕ

Η Γρανάδα, με κορυφαίο τον Χόρχε Μολίνα που τον Απρίλιο κλείνει τα 41, έβγαλε σούπερ διπλό στο Μπούργος και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Διαθέτει την καλύτερη έδρα (13-2-0) της κατηγορίας. Η Πόνφε προέρχεται από το βαρύ 0-3 από την Καρταχένα. Βρίσκεται σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης και σε απόσταση 6 βαθμών από θέση ασφαλείας. Δεν κερδίζει εκτός από τα μέσα του Σεπτέμβρη. Η Γρανάδα καλείται, μεταξύ άλλων, να εκμεταλλευτεί τις χθεσινές γκέλες των Αλαβές, Λας Πάλμας. Το ”1 και over 1,5” πληρώνει κοντά στο 2,00.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ                     1X και OVER 1,5

ΣΕΒΙΛΗ – ΑΛΜΕΡΙΑ                                    1

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΠΟΝΦΕ                          1 και OVER 1,5

BET BUILDER ΑΠΟ ΤΟ ”ΣΑΝ ΜΑΜΕΣ”

ANY TIME ΙΝΙΑΚΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

G/G και OVER

OVER 4,5 ΚΟΡΝΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

About Author