laoΜε πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική της Primera. Δεν υπάρχει δευτεριάτικο παιχνίδι. Στη Segunda τρέχει η 32η αγωνιστική.

 

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΗ

Η Χετάφε, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, έφερε 2-2 στο Κάδιθ. Μία εβδομάδα νωρίτερα, είχε νικήσει 3-2 τη Χιρόνα. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να παλέψει σκληρά για να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει απουσίες στην άμυνα καθώς οι βασικοί Αλντερέτε, Ντουάρτε είναι τιμωρημένοι. Η Σεβίλη, με κορυφαίο τον τερματοφύλακα της, νίκησε 2-1 την Αλμερία αλλά βρίσκεται πάντα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Την Πέμπτη, έχασε μόνο 0-1 από τη Φενέρ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League. Θα έχει κλοτσιά το ματς, σφυρίζει ο Ματέου Λαόθ, το ”over 3,5 κάρτες Σεβίλη” το συναντάμε κοντά στο 2,10.

 

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΡΕΑΛ

Η Μπάρτσα, με σύμμαχο την τύχη, πέρασε από το Μπιλμπάο και διατηρήθηκε στο +9 από τη Ρεάλ. Με νίκη απόψε καθαρίζει τον τίτλο, με ισοπαλία παραμένει το καυτό φαβορί, με ήττα βάζει τους Μαδριλένους στο κόλπο. Ο στόπερ Αραούχο επιστρέφει από τιμωρία – εκτός οι Πέδρι, Ντεμπελέ. Από τις 22 Ιανουαρίου, η Μπάρτσα έχει δώσει, συνολικά, 13 ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη με απολογισμό 10-1-2. Από τις 10 νίκες που πέτυχε, οι 7 είναι με σκορ 1-0!! Η Ρεάλ νίκησε με ανατροπή την Εσπανιόλ και την Τετάρτη απέκλεισε τη Λίβερπουλ και πέρασε στα προημιτελικά του Champions League. Σε 20 ημέρες θα βρεθεί ξανά στο ”Καμπ Νόου” για ν’ ανατρέψει το 0-1 με το οποίο ηττήθηκε από τη Μπάρτσα στον 1ο ημιτελικό του Copa del Rey. Το g/g πληρώνει 1,75, το ”over 3,5 κόρνερ Ρεάλ” πληρώνει 1,65, το ”over 2,5 οφσάιντ 2,25” και το ”1+ προσπάθειες στην εστία Βαλβέρδε” πληρώνει 1,80.

 

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΗ                   OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΕΒΙΛΗ

ΜΠΑΡΤΣΑ – ΡΕΑΛ                                     G/G

BET BUILDER ΑΠΟ ΤΟ CAMP NOU

G/G

OVER 3,5 ΚΟΡΝΕΡ ΡΕΑΛ

OVER 2,5 ΟΦΣΑΙΝΤ ΡΕΑΛ

1+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

 

 

About Author