Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται η 33η αγωνιστική της Segunda η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Μάλαγα – Λεγανές.

 

ΕΪΜΠΑΡ – ΑΝΔΟΡΑ

Το Έιμπαρ χτύπησε φόρμα στο κατάλληλο, χρονικά, σημείο. Αν και βρέθηκε να χάνει 0-2, νίκησε 3-2 στο ”Αντούβα” τη Μιραντές. Έφτασε τις πέντε σερί νίκες. Η Ανδόρα βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας. Δεν προλαβαίνει τα play off – δεν αναμένεται να κινδυνεύσει. Στο πιο πρόσφατο εκτός, νίκησε 3-0 την Καρταχένα. Το ”1Χ και over 1,5” στο 1,90 δείχνει ασφαλής επιλογή.

 

ΠΟΝΦΕ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Η Πόνφε προέρχεται από δύο σπουδαία αποτελέσματα. Το 2-2 στη Γρανάδα διαδέχτηκε το 1-0 επί της Αλαβές, τέσσερις βαθμοί με αντιπάλους που διεκδικούν την άνοδο. Βρίσκεται στο -4 από θέση ασφαλείας κι ελπίζει βάσιμα στη σωτηρία. Η Μιραντές, αν και προηγήθηκε 2-0, έχασε 2-3 από το Έιμπαρ. Στο πιο πρόσφατο εκτός, νίκησε 4-3 τη Σπόρτινγκ. Βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και τη σημερινή της αντίπαλο. Ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα την αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. Το ”1Χ και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 1,95.

 

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Η Γρανάδα έβγαλε σούπερ διπλό στο Αλμπαθέτε και κατά κάποιο τρόπο ρέφαρε την ισοπαλία που είχε παραχωρήσει στην Πόνφε μία εβδομάδα νωρίτερα. Έχει θέμα στην επίθεση. Ο πρώτος σκόρερ Ουζούνι βρίσκεται με την Εθνική Αλβανία, ο Βάισμαν με το Ισραήλ, ο Χόρχε Μολίνα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Η Οβιέδο νίκησε στη Μαδρίτη τη Λεγανές αλλά δε μπορεί να κοιμάται ήσυχη καθώς απέχει μόλις έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μία Οβιέδο η οποία σε κανένα από τα 32 ματς πρωταθλήματος που έδωσε φέτος δε σκόραρε πάνω από ένα γκολ! Δε θα πέσω από τα σύννεφα αν λήξει 0-1 ….

 

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Στο ντέρμπι των Καναρίων Νήσων, η Λας Πάλμας δεν κατέβηκε καν από το πλοίο. Βρέθηκε να χάνει 0-2 στο πρώτο 5λεπτο και τελικά έχασε 1-4 από την Τενερίφη. Μετρά τρία ματς χωρίς νίκη και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή. Η Σπόρτινγκ, με σύμμαχο την τύχη, έφερε 0-0 στο Μπούργος. Περνάει κρίση, μετρά μόλις μία νίκη στα οχτώ τελευταία, δεν κερδίζει εκτός από τις αρχές Δεκέμβρη και βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Σπόρτινγκ φαντάζει ως η ιδανική αντίπαλος για να επιστρέψει η Λας Πάλμας στις νίκες.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΕΪΜΠΑΡ – ΑΝΔΟΡΑ                                  1Χ και OVER 1,5

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ                           1

ΠΟΝΦΕ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ                               1Χ και OVER 1,5

ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΟΒΙΕΔΟ                                             2

 

About Author