Καλημέρα και Καλή Ανάσταση. Η 29η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Ράγιο – Οσασούνα 2-1 και κλείνει τη Δευτέρα με το Θέλτα – Μαγιόρκα. Στη Segunda απομένουν 7 αγωνιστικές ως το φινάλε της regular season.

 

ΑΘΛΕΤΙΚ- ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Αθλέτικ αντέδρασε άμεσα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Copa del Rey από την Οσασούνα και νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη. Ο Βαλβέρδε στοχεύει στην 6η θέση η οποία εγγυάται ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το πιο σημαντικό πρόβλημα της Αθλέτικ είναι, ότι ειδικά στο ”Σαν Μαμές”, σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η Σοσιεδάδ νίκησε, δίκαια, 2-0 τη Χετάφε και διατηρήθηκε στη 4η θέση. Απέχει τέσσερις βαθμούς από την 5η Βιγιαρεάλ κι έξι βαθμούς από την 6η Μπέτις. Ο εκτός έδρας απολογισμός της (8-2-4) είναι εντυπωσιακός αλλά στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της δεν κατάφερε να κερδίσει. Η Αθλέτικ θα έχει την κατοχή – η Σοσιεδάδ θα ψάξει την κόντρα. Το ”over 5,5 κόρνερ Αθλέτικ” το βρίσκουμε κοντά στο 1,80.

 

ΚΑΔΙΘ – ΡΕΑΛ

Η Κάδιθ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το πλεονέκτημα που απέκτησε νωρίς στο παιχνίδι και νίκησε 2-0 τους 9 της Μπέτις. Βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι στα κυβικά της. Ακόμη κι έναν πονταλάκο να πάρει απόψε θα είναι ευχαριστημένη. Η Ρεάλ, με το μυαλό στο Champions League, έχασε 2-3 από τη Βιγιαρεάλ. Την Τετάρτη νίκησε 2-0 την Τσέλσι στη Μαδρίτη. Η ρεβάνς στο Λονδίνο διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη. Όπως κόντρα στη Βιγιαρεάλ, έτσι και κόντρα στην Κάδιθ, ο Αντσελότι θα φρεσκάρει την ομάδα του. Οι Βινίσιους, Κρος δεν ταξίδεψαν. Αν το ματς ανοίξει, η Κάδιθ δεν έχει καμία τύχη. Εκτιμώ ότι θα προσπαθήσει να το πάει σφιχτά για να τσιμπήσει, έστω, ένα βαθμό. Θα προτιμήσω το ”1Χ και under 3,5” το οποίο πληρώνει 3,20.

 

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΘΛΕΤΙΚ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ                          OVER 5,5 ΚΟΡΝΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

ΚΑΔΙΘ – ΡΕΑΛ                                                 1Χ και UNDER 3,5

About Author