Καλημέρα καλό ΣΚ. Η 30η αγωνιστική της Primera άνοιξε χθες με το Εσπανιόλ – Κάδιθ 0-0 και κλείνει αύριο στις 22:00 με το Σεβίλη – Βιγιαρεάλ. Στη Segunda απομένουν 6 αγωνιστικές ως το φινάλε της regular season.

 

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ

Στο 1-2 του ”Μετροπολιτάνο”, η Αλμερία, με σύμμαχο την τύχη, έμεινε στο ματς για 85 λεπτά. Στο τέλος στρίμωξε την Ατλέτικο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει αν ο διαιτητής δεν έπνιγε καθαρό πέναλτι. Στο πιο πρόσφατο εντός, νίκησε 2-1 τη Βαλένθια. Η Αθλέτικ έμεινε ανεπηρέαστη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Αρχικά, νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και στο καπάκι 2-0 τη Σοσιεδάδ στο ντέρμπι των Βάσκων. Πλέον, διεκδικεί με αξιώσεις ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το ”Χ2 και over 1,5” δείχνει ασφαλής επιλογή.

 

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΑΓΙΟ

Η Σοσιεδάδ έχασε, δίκαια, στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ και η διαφορά από την 5η Μπέτις μειώθηκε στους τρεις βαθμούς. Στα δύο πιο πρόσφατα εντός, νίκησε, με το ίδιο σκορ 2-0, Έλτσε και Χετάφε. Η Ράγιο, με το 2-1 επί της Οσασούνα, έδωσε τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί οχτώ αγώνων χωρίς νίκη. Έπιασε το ψυχολογικό όριο των 40β., εξασφάλισε την παραμονή της και χωρίς άγχος θα παλέψει για την 7η θέση. Κρίνονται σημαντικές οι απουσίες του στόπερ Κατένα και του εξτρέμ Άλβαρο Γκαρσία. Βλέπω τη Σοσιεδάδ να κερδίζει – το ”1 και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 2,20.

 

ΡΕΑΛ – ΘΕΛΤΑ

Η Ρεάλ έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Κάδιθ και το τελικό 2-0 θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Την Τρίτη, νίκησε με το ίδιο σκορ την Τσέλσι στο Λονδίνο και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League όπου θ’ αντιμετωπίσει τη Σίτι. Ο Αντσελότι θα φρεσκάρει το αρχικό σχήμα.

Η Θέλτα είχε τα χάλια της στο 0-1 από τη Μαγιόρκα. Πραγματοποίησε τη χειρότερή της εμφάνιση μέσα στο 2023. Για τελευταία φορά, μακριά από το Βίγκο, έχασε στις 20 Γενάρη. Το over φαντάζει πιθανό.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ                X2 και OVER 1,5

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΑΓΙΟ                      1 και OVER 1,5

ΡΕΑΛ – ΘΕΛΤΑ                                     OVER

About Author