Συνέντευξη του Μιχάλη Πάππου, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Στην εκπομπή στη φωλιά του Νίκου με τον Νίκο Τζαντζαρά στον City of Primo 106,1 φιλοξενήθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Πάππου. Ο κ. Πάππου θεωρεί πως η ίση πρόσβαση όλων στα καταστήματα είναι ζήτημα παιδείας, ενώ βρίσκει απαραίτητη την ύπαρξη τουαλέτας και υποδομών πρόσβασης για τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, τόνισε πως η ακρίβεια αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού νοικοκυριού. Η κυβέρνηση ακολουθεί τις εξελίξεις και καθυστερεί. Ως αποτέλεσμα, οποιεσδήποτε προσπάθειες απορρόφησης από τους πολίτες και τους καταστηματάρχες έπεσαν στο κενό. Παράλληλα, η επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης είναι αδιέξοδη καθώς μεταξύ άλλων δεν υπάρχουν χρήματα. Πρέπει να υπάρξουν λύσεις οριστικές, κι ένας προγραμματισμός, ίσως σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα κόμματα του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Πάππου θεωρεί τις εκλογές μονόδρομο για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του προσπαθεί να δώσει μια διαφορετική προσέγγιση στα προβλήματα των πολιτών. Το ΠΑΣΟΚ είναι πιστό στις θέσεις του, όποιος ενστερνιστεί τις θέσεις του μπορεί να συνεργαστεί με το κόμμα. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο λαός θα δώσει τη δύναμη στο κόμμα να μείνει στις θέσεις που έχει ως τώρα.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Πάππου:

Πείτε μας τη γνώμη σας
5Τέλειο5Καλό1Αστείο1Wow0Λυπηρό0Κακό

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.